Verkiezingsprogramma

Voorwoord

Nieuw, duidelijk, helder en herkenbaar!

Leefbaar Schiedam staat al jaren voor een schoon, heel en veilig Schiedam. In deze nieuwe periode krijgen wij te maken met een bezuinigingsplan, opgelegd door deze regering met haar gedoogpartners, waar nog niet alle antwoorden op papier staan. Leefbaar Schiedam gaat daarom ook geen gouden bergen beloven waar andere Schiedamse partijen zich dat wel denken te kunnen permitteren.

Leefbaar Schiedam staat voor een solide financieel beleid en waakt dan ook over het Schiedamse huishoudboekje. Ons programma kent geen lange onduidelijke verhalen, maar is puntsgewijs opgebouwd om het duidelijk en helder aan u te tonen. De crisis heeft voor veel Schiedammers een sterke invloed gehad op hun portemonnee en hun sociale leven. Leefbaar Schiedam gaat er alles aan doen om werkgelegenheid te behouden en met het aantrekken van bedrijven nieuwe werkgelegenheid creƫren.

Leefbaar Schiedam is een partij die een herkenbaar beleid voert en geen achterkamertje heeft, wij doen het samen met u.
Door het uitbreiden van de buurtpreventieteams en het opzetten van buurtzorgteams willen wij onze stad schoon, heel en veilig maken en houden!

Daarom is ons credo: Samen Doen!

Download hier ons verkiezingsprogramma.